Boekentips van onze redactie

 • Jody Hedlund Kom terug

  Een vrouwelijke wetenschapper is samen met haar vader op zoek naar een medicijn tegen een genetische ziekte waar haar zus aan lijdt. Als haar vader in coma raakt, staat de vrouw aan het begin van een uitzonderlijke reis.

  Gedrukt boek

 • Gillian King Ik vergeet je niet

  Een jonge vrouw krijgt een relatie met de ex van haar zus.

  Gedrukt boek

 • Bettina Storks Het huis aan de rand van de hemel

  Een vrouw, dochter uit een oude en aanzienlijke ondernemersfamilie, krijgt van haar grootvader vlak voor zijn dood de opdracht om een aantal papieren te halen van het landgoed van de familie in de Vogezen.

  Gedrukt boek

 • Stephanie Rapp De bediende van de boekdrukker

  Het zware leven van een boerenfamilie aan het begin van de Reformatie.

  Gedrukt boek

 • Leila Meacham Het zwarte goud

  De levens van een dochter van een rijke veeboer en een boerenknecht raken vervlochten tussen de ranches en olievelden van Texas, in de veranderde wereld van begin 20e eeuw.

  Gedrukt boek

 • Rebecca Yarros Wat we achterlaten

  Georgia beheert de nalatenschap van haar oma, een beroemd schrijfster, en raakt in conflict met de schrijver die het laatste boek van haar oma zal afmaken.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Lauren Kate Een onverwachte wending

De romans van de geheimzinnige Noa Callaway maken zo'n indruk op Lanie dat ze bij Noa's uitgever gaat werken. Maar als ze haar favoriete auteur daadwerkelijk mag ontmoeten, gooit dat haar hele leven overhoop...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken