Bibliobode

Wilt u graag boeken lenen, maar is het voor u moeilijk of niet mogelijk de bibliotheek te bezoeken? Met de Bibliobode komt de bibliotheek naar u toe. Op een vaste bezorgdag komt een vrijwilliger met een bestelauto bij u thuis om uw gewenste leenmaterialen te brengen en op te halen.

U kunt gratis van deze dienst gebruikmaken als u lid bent van Bibliotheek Almelo. We hebben boeken in gewone druk en grootletterboeken in vele genres. U kunt natuurlijk ook andere materialen uit de bibliotheek lenen, zoals luisterboeken, tijdschriften, dvd's en informatieve boeken. Na uw aanmelding ontvangt u een voorkeurenformulier, zodat u geheel naar uw wensen bij de bibliotheek kunt blijven lenen.

Bij vragen of opmerkingen over de Bibliobode kunt u tijdens openingstijden bellen naar de bibliotheek; 0546-822005 en vragen naar de coördinator, Michelle Brouwer (het best bereikbaar op dinsdagochtend en donderdagmiddag).

Of u kunt onderstaand contactformulier of aanmeldformulier invullen. Open hier het aanmeldformulier digitaal. Dit formulier kunt u thuis printen en invullen. Een kopie van dit formulier is eventueel ook af te halen in de bibliotheek.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de Bibliobode, of uzelf hiervoor opgeven, dan kunt u gebruikmaken van dit formulier.

De coördinator neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.